16 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (oikeutettu)

#12: Sijoitustuotot

Koiranhoitajat Roverilla. Sinun tulisi löytää monia ideoita toteutettaviksi. Kävele kaupunginosasi ympäri ja olen varma, että näet paljon suuria paikallisia yrityksiä, joilla on kauhea muotoilu. Kun luot kurssiasi, etsi merkittäviä ihmisiä, jotka myös luovat sisältöä avaruuteen. Ihmiset vain ajattelevat, että heidän tietokoneensa vanhenee ja hidastuu, kun todella heillä on ei-toivottuja ohjelmistoja, jotka hidastavat prosessoria. Yritys tallentaa vaatteesi ilmaiseksi ja maksaa sinulle joka kerta, kun joku vuokraa esineesi.

Periaatteessa kaikki on 5 dollaria. Leikkaa kaikki kupongit, jotka löydät viljalaatikoista, aikakauslehdistä, sanomalehdistä jne. Otat maksettuja verkkokyselyjä aikataulusi mukaan. Hän käyttää ääntänsä.

Miksi et tarjoa palveluitasi työnhakijoille? Ostimme kanat kanssamme naiselta, joka kasvattaa poikasia myymään 25 dollaria/kpl (lue, jos et halua kasvattaa ja myydä kanoja). Mukauta osasto kyltteillä ilmoittaaksesi asiakkaillesi. Neuvottele velkasi ja vähennä kuukausimaksujasi. Pitäkää sen sijaan normaalia aikataulua rakentaaksesi tilaajapohjasi. Kuten aiemmin mainitsin, tunnetuilla bloggaajilla ja verkkosivustojen omistajilla ei ole aikaa lukea sähköposteja ja vastata niihin. Kaikkien tähän mennessä mainitsemiemme tapojen lisäksi voit harkita myös ansaitsemista vanhanaikaisella tavalla ylimääräisellä hälinällä.

Siellä on myös käytettyjä kauppoja suunnittelijalle, naisten vaatteille, lasten esineille ja muulle. Se on niin yksinkertaista: Miksi et osallistuisi itseesi ja hyötyisivät heidän vuosien kovasta työstään ja innosta? Haluatko tietää mikä todella toimii verkossa? PT Money ei ole itse kokeillut tuotetta, mutta ilmeisesti muutos on tehtävä kunnolla! Clickworkerilla on myös sovellus iOS- ja Android-mobiililaitteille, joiden avulla työntekijät voivat etsiä työpaikkoja ja tarkistaa tilinsaldonsa.

Kunkin HIT: n aikataulu ja palkkaprosentti voivat vaihdella huomattavasti - useimmat eivät vaadi erityisiä taitoja. Slice the Pie tarjoaa sinulle maksun rehellisistä arvosteluistasi uudesta musiikista, muotista ja muusta. Päätä tarjoamastasi markkinaraosta ja sähköpostisi tyyli. Infinity scalper1, karl dittmann, se tarkoittaa, että sinulla on moderni ja älykäs M1- ja M5-malleille suunniteltu scalping-indikaattori, joka tietää missä hinta menee etukäteen! Valitse sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja; Luo yksinkertainen aloitussivu ja ohjaa liikennettä tälle sivulle; Lähetä säännöllisiä sähköposteja luetteloon. Teen yksinkertaisesti työtä jollakin Micro Job -verkkosivustolla, ja se hyväksytään yleensä 24 tunnin sisällä.

 • Sinun ei tarvitse investoida miljoonia - ei edes tuhansia.
 • Se on samanlainen kuin muidenkin palkattujen viestien kanssa.
 • Jos työskentelet kokopäiväisesti kuten minä, sinun on maksimoitava sivutulosi mahdollisimman nopeasti.
 • Joillekin se voi viedä niin kauan kuin vuosi, kun ansaitset itse blogin avulla.
 • Ihmisillä on ongelmia.
 • Rakastatko hyvitysten saamista?

Hanki Cashback kun shoppailet verkossa

Jos itse opit ja pystyt tarjoamaan aitoa arvoa, voit silti ansaita omaa pääomaa. Monille tämä voi tehdä tehtävästä varsin aikaa vievää, ja siksi he palkkaavat kääntäjiä, jotka ovat saatavana verkossa mistä päin maailmaa tahansa. Sinun on hallittava varastot, paperityöt ja myytyjen tuotteiden toimitus. Se suorittaa maksut joka tiistai ja perjantai.

Ehkä kaivaa joitain muinaisia ​​tai keskiaikaisia ​​kolikoita prosessissa!

Presell Työvoimasi

Niissä voi olla pieniä naarmuja tai helposti korjattavia ongelmia. Tärkein asia, jota tarvitset ennen kuin teet mitään muuta, on ongelma. Kun valitsit numeron 1-800-kukkaan, puhelu ohjasi automaattisesti Rebeccan varahuoneeseen Coloradossa. Vihaatko myyntiä? Kun työskentelet virtuaaliassistenttina, voit valita työskennellä työntekijänä tai perustaa oman yrityksen.

Liity ilmaiseksi ja saat maksun ostoksille Ibotta-palvelun kautta. Voit alkaa myydä valokuvia: Earny seuraa tällä hetkellä noin 50 myymälää, mukaan lukien Amazon, Walmart, Target ja Nordstrom. Tämä nopea rahaa antava idea on upea. Vain etsi erityisiä kioskeja, skannaa lahjakortti ja saat heti käteistarjouksen.

Vastaanotettu Vedonlyönti

Tai ehkä rahaa on niukasti tässä kuussa, ja tarvitset 100 dollaria päivittäistavaroita, kaasua tai muita tarpeita varten. 2 miljardia ihmistä käyttää aktiivisesti Internetiä, ja meillä on hyvät muutokset maailman liiketoiminnan muutoksissa. Paras tapa lähestyä freelanceria tällä sivustolla on ottaa vähemmän projekteja korkeammalla voitolla. Lue hänen filosofiansa ennen kuin haet uutta korttia. Mainitsin yllä idean verkkokaupan luomisesta, mutta voit myös tyhjentää talosi ja myydä asioita, joita et enää käytä (CD, DVD, keittiökoneet jne.) Jotkut helpoimmista rahan ansaitsemista verkossa on verkkosivustoihin liittymisbonusten kautta.

sivut

Muita valokuvaajien markkinapaikkoja ovat SmugMug, 500px ja PhotoShelter.

Monet suositut online-myyntiympäristöt, kuten eBay ja Amazon, on suunniteltu ennen kaikkea pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden käyttäjien mielessä. Haluatko oppia miten pääset alkuun? Voit ulkoistaa kohteesi juhliin, kokouksiin jne. Rekisteröidy ja suostu maksamaan kuukausittainen summa haasteen kestosta. Vaikka automaatio uhkaa tätä työtä vakavasti, Intiassa on edelleen runsaasti tietojen syöttötyöpaikkoja. Mutta jos voit ylittää kilpailun luomalla houkuttelevan, huippuluokan uima-altaan, voit tehdä tappamisen. Mutta jos tarvitset käteistä ja tarvitset sitä nyt, tämä on vaihtoehto. Saa ostajia tuntemaan, että he kulkevat paljon, jos he eivät osta tavaroitasi nyt.

Voinko Myydä Uutisarvoisia Kuvia?

Saat maksun tilillesi kahden päivän kuluttua oleskelun suorittamisesta. Rekisteröidy vain ilmaiseksi tilille, nimeä autosi, aseta sijainti ja saatavuus ja kirjoita kuvaus. Tämä saattaa tarkoittaa, että olet lähellä suosittua huvipuistoa, suosittua lomakeskusta tai yritystä, joka vaatii työntekijöitä matkustamaan kaupunkiin usein. Lisätuottojen oppiminen on muuttanut elämääni parempaan suuntaan, ja asioiden kanssa, joista tänään puhun, voit löytää useita tapoja ansaita rahaa, joka toimii sinulle. Katso NamingForce ja Squadhelp aloittaaksesi. Pidän parempana CIT Bankin säästötiliä - pankkia, joka tarjoaa vähintään 2.

Etkö tiedä mistä aloittaa? Vaikka suurin osa ihmisistä suosii nopeaa käteistä, älä alenna "hitaita" keikkoja, koska ne saattavat maksaa enemmän pitkällä tähtäimellä. Onko olemassa laillista google-työtä kotona?, ennen kuin Internet yhdisti meidät kaikkina aikoina, enimmäkseen yksinoikeudella työskentelevät kirjailijat ja temperamenttitaiteilijat pystyivät työskentelemään todella kotoa. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, tutustu alla oleviin resursseihin kouluttaaksesi itseäsi edelleen: Heti kun vastaat kysymykseen, voit saada rahaa PayPal-tilillesi heti! Meillä kaikilla on kotien ympärillä asioita, jotka voidaan myydä pölyn keräämisen sijasta tai voit jopa etsiä osia, jotka voidaan ostaa ja myydä voittoa varten. Sinulla pitäisi olla oma niche-yleisöpohja, joka on uskollinen blogiisi tai brändillesi. Airbnb antaa sinun vuokrata huone tai koko paikka helposti lyhytaikaisille vieraille.

Rekisteröitymällä Transcribe Me -sivustolla pääset työskentelemään tehtävissä, joissa sinun odotetaan muuttavan audiot ja videot tekstimuotoon.

Sinun on varmistettava, että puhelinta ei ole varastettu tai että hänellä ei ole takaisinmaksusuunnitelmaa.

Kirjoita Arvosteluita Parantuneista Paikoista

Ja voit nostaa ne omasta kodistasi! Esimerkiksi Airbnb-isännät ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, osoittaa online-lainanantaja Earnest. Voit ansaita rahaa myös heidän lähetysohjelmansa kautta. Tuotteesi hankkiminen käytöstä vie luonnollisesti enemmän aikaa, mutta kun pystyt käynnistämään ohjelmistokehityksen, voit säilyttää yrityksesi entistä suuremman omistajuuden ja hallita paremmin polkuasi, mikä tekee siitä edullisemman, mutta enemmän aikaa investoida ansaita rahaa myymällä sovelluksia. Jos he eivät vähennä velkaa, et maksa mitään. Saat jopa 100 dollaria seuraavasta suunnitteluprojektistasi. Mutta älä odota, että ihmiset vain jättävät rakkaansa muukalaisen luo. Jos ihmiset tippaavat sinulle pari taalaa pizzaa kohti, se kasvaa nopeasti; voit todennäköisesti ansaita tuhat dollaria kuukaudessa.

 • Voit yleensä odottaa saavasi siitä mitä saisit pihamyynnillä, ehkä hieman enemmän.
 • Teespring - Teespringillä voit luoda omia t-paitakuvioita ja markkinoida niitä sitten asianmukaiselle yleisölle ansaitsemalla ostohinnan ja tuotantokustannusten välisen eron.
 • Ostat kodin, jolla on käyttämättä potentiaalia, korjaat sen ja myyt voittoa varten.
 • Voit valita haluamasi joukkovelkakirjojen ja osakkeiden yhdistelmän, asettaa tavoitteesi ja jättää loput Bettermentille.
 • Jos se on jotain, joka voidaan tehdä verkossa, on mahdollista, että voit osallistua kilpailuihin.
 • Voit luoda viestejä, joissa tarkastellaan merkityksellisiä tuotteita ja lisäyksiä, ja joka kerta kun mainitset tuotteen, sisällytä kumppanilinkki.

Opeta Englantia Toisena Kielenä

(01 - 3 dollaria) jokaisesta suoritetusta mikrotehtävästä. Tapasin pomoäidin Danielle Piercen, joka ansaitsee tämän ansaitseen yli 400 000 dollaria vuodessa, vaikka kotiopetuksen hänen 3 lastaan! Voit ostaa ja myydä verkkosivustoja toivoessaan saavan tuloja tulevaisuudessa niiden käyttäjien liikenteen, nykyisten tulojen, verkkotunnuksen tai joidenkin muiden tekijöiden perusteella, jotka saattavat olla piilotettu käteislehmä, jota kaikki muut ovat unohtaneet.

Heillä on parhaat hinnat, ja ne tarjoavat yleensä bonuksen, jos valitset vastineeksi Amazon-lahjakortin. Asic mining voittolaskin, kaivostoiminta on myös mekanismi, jota käytetään bitcoinien tuomiseen järjestelmään:. Joka päivä verkossa julkaistaan ​​kirjaimellisesti miljoonia sisältökappaleita - ja jokainen näistä kappaleista tarvitsi jonkun kirjoittamaan sen. Nopea suoratoisto on yhä suositumpi. Sen sijaan, jos tarjoat valkoisten hattujen linkkien luomispalvelua, se ei ole vain eettinen, vaan voit ansaita paljon enemmän rahaa.

Yhdysvalloissa autonomistus näyttää vähenevän, etenkin nuoremmalle sukupolvelle. Oletko kiinnostunut tuottamaan suuria passiivisia tuloja? Tililläsi on kuitenkin oltava vähintään 20 dollaria rahat pois. Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa. Jos jänis freelance-kirjoittajaa ja olet kirjoittanut freelance-kirjoittajia toisille, on nyt aika ansaita rahaa nopeasti, jos tarvitset rahaa. Muista myös, että sinulla on aina vakaa freelance-sopimus.

Amazon mTurk -maksutodistus

Joka tapauksessa webinaareilla on taipumus muuntaa melko hyvin. Verkkotunnusten myynti on kuitenkin erittäin kilpailukykyistä. Katso melkein jokaista suosituinta blogia, ja näet myös monilla niistä podcastin. Sinun on oltava sujuva ainakin kahdella kielellä, jotta voit tehdä tämän onnistuneesti. Näistä syistä tytäryhtiömarkkinointi on suositteluni numero yksi rahan ansaitsemiseen verkossa. Maailma on täynnä ihmisiä, joilla ei ole aikaa tehdä pieniä askareita koskevia tehtäviä, kuten poimia päivittäistavaroita, puhdistaa puutarhaa tai koota huonekaluja.

Tämä tarkoittaa, että voit paremmin siinä ajan myötä. On myös verkkoyhteisöjä, joiden avulla voit löytää tutor-keikkoja omalta alueeltasi, kuten Tutor tai Smarthinking, mutta ne edellyttävät, että teet hakemusprosessin ja taustatarkistuksen ennen keikan laskeutumista. Ehkä joulukausi on tulossa ja tarvitset rahaa lahjoihin. Huolimatta siitä, mikä on osaamisalue, harkitse verkko-asiantuntijaoppaan saamista.

Yhdellä sovelluksella on todennäköisesti enemmän markkinaosuutta asuinpaikasta riippuen, ja se tarjoaa siten enemmän mahdollisuuksia.

Pinecone Research (arvostelu)

Jos haluat perustaa oman yrityksen, suosittelemme katsomaan Shopifea. Itse asiassa tämä on menestyksen salaisuus useimmille Internet-miljonääreille. Se ei ole vain hyvä kannustin työskennellä kovemmin ja tulla suosituimmaksi esiintyjäksi, mutta voit myös saada paljon rahaa kovasta työstä. Aloittamiseksi tässä on joitain GoDaddyn vinkkejä, jotka ovat väitetysti maailman suurin ja tunnetuin verkkotunnusten arkisto. Tule jälleenmyyjiksi joidenkin suosituimpien isäntäsivustojen kanssa erittäin halvalla ja aloita tilan jakaminen asiakkaidesi kanssa.

Rekisteröidy napsauttamalla yllä olevia linkkejä.

Maksusi perustuu arvosteluisi laatuun. Kuvittele, että olet ostanut kirjan 2 dollarilla ja myynyt sen hintaan. Plasmaa tarvitsevia kymmeniä tuhansia potilaita on. Jos tarvitset käteistä ASAP: ta, keskity ideoihin, jotka maksavat vähiten aikaa. Itse asiassa vakavimpien myymälöiden omistajien tavoitteena on saada vähintään 200 tuotetta myytäväksi. Turhauttavaa, eikö niin? Kuitenkaan mikään aikaisemmista menestyksistäni ei verrattuna ensimmäiseen päivään, jolloin tein 100 dollaria Internetissä 24 tunnin sisällä. Jos asut toivotussa paikassa, isossa kaupungissa, viehättävässä kylässä, on todennäköistä, että joku haluaa pysyä paikassasi muutaman päivän.

Scribien kaltaiset kilpailijat maksavat noin 5–25 dollaria tunnissa, ja jotkut Fiverrr-jäsenet tarjoavat lääketieteellisiä transkriptiopalveluita 30 dollaria/äänituntia. Älä kuitenkaan luota vain ystäviin ja perheeseen. Ovatko he naimisissa? Voit tulla palvelun asiantuntijaksi Zaarlylle ja saada nopeasti palkkaa alueesi asiakkaiden työn suorittamisesta. Joitakin suosituimpia verkkotutkimussivustoja ovat: Voit aloittaa lukemalla artikkelini siitä, miten ansaita rahaa blogeilla.

Mielipiteemme ovat omia.

Fiverr - Minulle Fiverr on ollut hauska ja silmiä avaava hälinäkoe.

Bloggaaminen

Suuremmissa kaupungeissa sitä on usein paljon enemmän ja pienemmissä kaupungeissa, joskus hieman vähemmän. Jos sinulla on taitoa tietystä aiheesta ja asut lähellä yliopistoa, harkitse aivovoimaasi ja opetustaidosi tarjoamista nopeasti rahaa varten. Jos etsit tapoja ansaita nopeaa rahaa ilman työtä, niin on pahoillani, että olet pettynyt, rahaa ei ole helppoa, kyllä, siellä on nopeaa rahaa, mutta sinun on työskenneltävä tarttumaan siihen. Nämä organisaatiot voivat parantaa tuotteitaan palautteessasi, ja saat ansaita 50, 100 tai enemmän. Kuten Airbnb, isännät voivat ansaita ylimääräistä rahaa ilmoittamalla tilansa Peerspace-tilassa ja vieraat voivat varata lyhytaikaisia ​​tapahtumia, tuotantoja, kokouksia ja muuta. Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse. Kohteesi luettelointi on helppoa (ota jälleen hyviä kuvia!) Upwork ja Digiserved, kuten alustat, ovat vain kaksi monista verkkosivustoista, jotka sopivat mainiosti freelancereille, joilla on analyyttinen kyky.

Autonomistajat arvostavat sitä, että sinun ei tarvitse jättää kotiaan mennäkseen autopesuun tai itse töiden tekemiseen.

Suurin osa nykypäivän lennoista on varattu verkossa. Lataamasi voi riippua kokemuksesta, asiantuntemuksesta ja kysynnästä. Vertaa forex-välittäjiä, 0001, yhtä kuin 0. Kun olet yksin, saatat saada hieman enemmän vapautta aikataulusi suhteen, mutta menetät tietosuojan, jonka yritys voi tarjota. Alat saada testausmahdollisuuksia hakemuksesi hyväksymisen jälkeen.

Ole varovainen liioiteltujen tuotteiden tehokkuusväitteiden, liioiteltujen potentiaalisia tuloja koskevien vaatimusten ja vaatimusten suhteen, jotka edellyttävät sinun maksavan jostakin ennen ohjeiden tai tuotteiden toimittamista.

Vai voisitko jakaa ne jonkun kanssa säästääksesi kustannuksia? Muista, että sosiaalinen media tarvitsee erityistä aikaa ja energiaa pysyäkseen ajan tasalla. Edellä mainitsimme jo niche-verkkokaupan luomisen, ja tämä lähestymistapa on samanlainen, mutta pääpaino on Amazon-alustan käyttämisessä. Helppo ratkaisu! Olemalla kuljettaja yhdelle näistä yrityksistä, saatat pystyä ansaitsemaan 100 dollaria päivässä. Tee siitä virallinen tulostamalla sertifikaatti, joka lupaa niittää heidän nurmikon, lapioida heidän ajotieltään, kastaa heidän puutarhansa tai suorittaa uuden tarvitsemansa töit! Seuraavan itserahoitetun yritykseni tuotto oli €160 000 tuloja pelkästään ensimmäisen vuoden aikana.

Pidä hallintaa

Ole Juhla-auttaja

Muunna valokuvasi rahaksi sellaisten sivustojen kautta, kuten Fine Art America, jonka avulla voit lähettää kuviasi myydäksesi tulosteina, t-paitoina, puhelinkoteloina ja muuna. Keskittyminen Twitch-ominaisuuteen Twitchissa on toinen tapa kasvattaa seuraaviasi. Itse asiassa tein kerran €1 yhdestä verkkohausta! Ystävien ja muukalaisten kanssa tekemisen lisäksi ansaitsemiseksi voidaan käyttää sosiaalisen verkostoitumisen alustoja, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja Snapchat.

Siirry vain Google Keyword Planneriin. Mistä nautin? Jos tämä vaikuttaa pelottavalta, niin ei ole. Saat palkan päivän lopussa.

5 miljoonaa osallistuville taiteilijoille viime vuonna! Pelastaminen ja jälleenmyyminen. Kirjoita nopeasti, tallenna ja muokkaa kurssin sisältöä nopeasti. Äännäyttelijät ja näyttelijät voivat liittyä joko vieras- tai premium-tasolla (33 dollaria. )

Järjestä Kodit

Käytä e-kirjaa tilaisuutena kertoa ihmisille syvällisemmästä kirjasta Amazonissa ja lopuksi seurata edistyneiden kirjojen tarjoamista. Hae tili täältä. Kannattavan verkkosivuston luominen on loistava tapa luoda pitkän aikavälin tuloja verkossa. Kaikkialla on kannattavia tarjouksia! Palkkaa syrjäseuduista tulevia ihmisiä hoitamaan hallinnollista työtä. Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja tuottavat eniten liikennettä. Itse asiassa tarjoamme tätä palvelua sisaryrityksessämme Hosting24. Kysy ystäviltäsi.

Ottaa tutkinto tai kokemusta kielellä on olennainen tällaista työtä niin esitellä aste, korkea-asteen keskimääräistä kurssille tai muu selvitys siitä, että olet pätevä ohjaaja tähän aiheeseen. Vegaanien terveysvinkkejä ja reseptejä. Ansaitseminen verkossa voi kuitenkin olla tuottoisaa, koska siellä on paljon huijauksia ja tehottomia menetelmiä. Haluatko olla hyvä virtuaaliassistentti? Seuraavaksi aloita sisällön tuottaminen ja käänteisten linkkien hankkiminen vierasblogien avulla, jotta voidaan luoda Domain Authority (DA) ja liikenne. Kun osoitin hänelle kirjakokoelman, hän alkoi skannata niitä kaikkia kannettavalla viivakoodinlukijalla. Yhdistä voimat rasvaisten koiranpentujen kanssa ja hyötyä siitä, että olet koiran Walker. Tee älykäs siirto Field Agentiksi ja ansaitse älypuhelimellasi saadaksesi rahaa.

Oikeastaan ​​on olemassa useita terveys- ja kunto-sovelluksia, jotka maksavat sinulle terveydentilasta. Forex-kauppapaja, koulutus on oikea askel kohti uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia, joita ei pidä menettää. Mistä tahansa syystä, jos et jatka SwagBucks- tai InboxDollars-ohjelmien käyttämistä, sinun on silti säilytettävä 10 dollaria. Mutta voit odottaa ansaitsevan missä tahansa parista sadasta tuhanteen dollariin postia kohti. Pitkäaikaiset tavoitteet, passiivisempi raha Muita ideoita: Me on GPT-sivusto, jolla on yksi anteliaimmista lähetysohjelmista ja tarjoaa 25% siitä, mitä viittauksesi tekevät tehtäviin! Ja Anik tarjoaa rajoitetun ajan Lurn-huippukokouksensa toistoon Money Done Right -lukijoille vain 1 dollarilla. Heidän sivustonsa mukaan voit ansaita jopa 22 dollaria tunnissa shoppailijana ja kuljettajana. Kuulen, että voit helposti ansaita 100 dollaria päivässä, jos löydät kunnollisen paikan.

 • Minulla on myös joukko muita tapoja ansaita rahaa ajamalla Best Delivery Driver -työt -artikkelissani.
 • Joten seuraavan kerran, kun joku käskee saamaan enemmän rahaa leikkaamalla latteille tai hakemalla löysät vaihtoa, tartu heidät hartioihin ja ravista niitä minulle.
 • Se todella on.
 • Twitter-seuraajien, lukijoiden ja muiden bloggaajien ehdotusten ansiosta olen pystynyt koomaan vankan luettelon 52 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa.
 • Niille, jotka ovat vasta aloittamassa, se on yksinkertainen liiketoimintamalli, jossa mainostat toisen henkilön tuotetta, mieluiten e-kirjoja, jäsensivustoa ja ansaitset 50% palkkion.
 • Osta verkossa ja ansaitse rahaa takaisin enemmän rahaa ja suosittele ystäviäsi ansaitsemaan prosenttiosuus kaikesta, mitä he tekevät.

Kuinka Ansaita Rahaa Kotoa Ilman Sijoituksia

Sen jälkeen sinun on oltava perehtynyt muihin avaruuden tärkeimpiin toimijoihin, jotka voivat olla hyviä kumppaneita tai hankintamahdollisuuksia, sekä intiimiin tietoon siitä, miten kerätä rahoitusta, markkinoida tuotteitasi, palkata ja hallita parhaita kykyjä, ja pidä itsesi taloudellisesti vedenpinnan yläpuolella. Verblio, entinen BlogMutt, on sisällöntuotantoyritys, josta kirjoittajat voivat löytää kirjoitustyötä Verblio-asiakkailta. Voit helposti ansaita 100 dollaria päivässä tekemällä hiukan yleismieskorjauksia - asentamalla kalusteita, kiinnittämällä ovenkahvat, maalaamalla jne. Lisätietoja siitä, kuinka Melissa sai 40 000 dollaria yhden vuoden aikana kääntämällä esineitä. Ja toinen hieno vaihtoehto harkita (suurimmalla käytettävissä olevalla ilmaisella paketilla) on SendPulse, jolla on kyky lähettää jopa 15 000 sähköpostia kuukaudessa 2500 tilaajalle, ja sitten edulliset suunnitelmat, jotka alkavat alle 10 dollaria kuukaudessa kasvatessasi sieltä. 9/10-luokitus TrustPilotissa - kaikkien online-kyselyyritysten korkein.

Vuokra parkkipaikka

Koska niin monet ihmiset ovat poissa työstä, nämä saman päivän työpaikat ovat erittäin suosittuja.

PocketMoneyGPT

Onko lämpötila mukava? Äskettäinen Dell-tietokoneosto osti minulle 160 dollarin käteisen takaisin! On olemassa monia tapoja ansaita rahaa tekemättä paljon. Oletko valmis ansaitsemaan rahaa maksetuista tutkimuksista? Osta verkkotunnuksia halvalla ja käännä ne sivustoille, kuten Flippa. Rikastu-nopea -järjestelmät rikastuvat vain yhdeltä: Missä tahansa oletkin suuri ja jolla on intohimo voit opettaa! PayPerPost - Toinen hieno sivusto, jolla ansaitaan rahaa nopeasti superbloggaajille.

Yritykset ulkoistavat nämä työpaikat usein palvelujen, kuten Amazonin mekaanisen Turkin, kautta. Ihmiset ostavat oikeudet käyttää valokuvia omassa työssään. Varmista vain, että laitat paljon varovaisuutta tuoteluetteloihisi. Jos sinulla on auto, sinun tulisi alkaa harkita ruoan ja päivittäistavaroiden toimituspalveluita.

Soittimen soittaminen, lapsen synnyttäminen, tanssi, koiran koulutus, jooga ja jopa vieraat kielet ovat kaikki hienoja aiheita asiantuntijakursseille. Keikkojen valmistuminen kestää 5 minuutista muutamaan tuntiin ja maksaa 3–100 dollaria. Sosiaalinen media voi tietenkin vaikuttaa brändiin, kun asiakkaasta ei ole huolehdittu hyvin. Jos tarvitset rahaa nopeasti, tämä on todella hyvä vaihtoehto. Kuinka saan tyttöystävän? Maksun suorittaminen tililläsi kestää yleensä muutaman päivän. Onko se käytetty digitaalikamera, lisävarusteet, elektroniikka, vain nimeä se, ne ovat sinulle rahaa.

Yrittäjien Tulisi Pyrkiä Olemaan Hyviä Monopolisteja

Jos sinulla on tapana säästää rahaa lennoilla, hae liittyä heidän osa-aikaisten lentovarausten gurujen verkostoon ja ansaitse 20–30 dollaria tunnissa. Emme puhu Facebook-mainoksista, vähittäiskaupan arbitraasista, jäsenryhmistä tai monista muista strategioista! Sitten sinä ja ostaja asettelet aika ja paikan tavata ja vaihtaa.

Ystävä esimerkiksi osti äskettäin kaksi fania ihmisiltä, ​​jotka asuvat lähellä häntä. Jäsenyys - Monet ihmiset ovat luoneet blogiinsä palkallisen jäsenalueen. Vaikka ansaita ansaita rahaa verkossa on lukuisilla tavoilla, jotkut näistä saattavat johtaa huijauksiin, joten sinun on oltava varovainen.

Musiikkiarvioija

Bloggaaminen ja podcasting ovat tietysti intohimoja, ja ne voivat olla erittäin tehokkaita tapoja tavoittaa laaja yleisö. Ratkaisun nimi on Trim. Tilaa ilmoittautuminen ja saat 5 dollaria käteisbonusta Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa oma urheilutoimistoyrityksesi.

Wealthfront - Taloudellinen pilottisi

Voit ansaita siitä paljon rahaa. Kuitenkin sillä vauhdilla asiat menevät, ettei ole mahdotonta tehdä sijoituksesi takaisin muutamassa päivässä…. Riippuen siitä, kuinka arvokkaita myymäsi tuotteet ovat, voit hakea nopeasti rahaa alle viikossa.

Se on huomattava määrä rahaa yksinkertaiseen tehtävään. Palvelu on ilmainen, mutta on vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä. En voi suositella sitä tarpeeksi. Voit jopa kokeilla online-ilmoituksia, kuten Craigslistit, artikkeleiden myyntiin. Katso, mitä samanlaisia ​​kuponkeja myydään, ja hinta vastaavasti. Se on totta, voit hakea tullaksesi hakukoneiden arvioijaksi. Laita luettelo Upworkiin, jotta löydät kirjailijoita, jotka tarvitsevat jonkun, joka auttaa kertomaan uusimman kirjansa! Kun valinta on valittu, dokumentointi ja profiilin luominen tehdään, minkä jälkeen järjestetään koulutus- ja perehdytysverkkoseminaari.