Kuinka Ansaita Ylimääräistä Rahaa: 23 Helppoa Tapaa

Leikkaa käyttämättömät tilaukset (leikkaa rasva)

Voit ladata lisämaksua kiillon käyttämisestä loistavaksi.

Voit ansaita rahaa, kun olet ahdingossa käyttämällä PostMates-palvelua. Et tarvitse edes autoa, vaan pyörää toimituksiin vilkkaimmissa kaupungeissa ja keskustassa. Voit lähettää päivityksiä Facebookiin, Twitteriin ja mihin tahansa tietyn yrityksen kannalta merkitykselliseen mediaan. He löytävät ja saavat rahaa sinulle, kun jotain, jonka olet ostanut, laskee hintaa. Genesis on kehys WordPressille. Myy tavaroitasi verkossa avaamalla oma Esty-kauppa! Voit myydä monia tytäryhtiötuotteita mainitsemalla linkin kuvausalueella. Tavoitteesi auttaa sinua määrittelemään, mitä sinun täytyy tehdä alusta alkaen.

 • Useimmiten korkeakouluopiskelijoille Agent Anything voi liittyä asioiden hoitamiseen, markkinointiin osallistumiseen tai jopa väliaikaiseen työhön.
 • Tällä hetkellä holvista on vain 2 nimikettä, jotka suosittelen napsauttamaan.
 • Päivittäistavarakaupasta maksettava palkkatasosi vaihtelee useiden tekijöiden, kuten päivittäistavarakaupan tilauksen koon ja toimitusten ajaman mailin, perusteella.
 • Yksityiskohtaisten tietojen tulisi sisältää maksu, vuokrasopimuksen kesto jne.
 • Saatat kadottaa ylimääräistä rahaa ilmoittamalla sen Airbnb: lle.
 • Ansaitse rahapalkkioita ostamalla esiteltyjä tuotteita suurimmista jälleenmyyjistä.
 • Et rikastu täyttämällä tutkimuksia, mutta voit ansaita pisteitä heti ja saada käteistä nopeasti.

Minulla on kallis maku. Ansaitset tekemäsi toimitusmäärän tai ajettavan mailin mukaan. Huolimatta siitä, millä menetelmällä valitset ansaita rahaa verkossa, ymmärrä, että saatat pystyä ansaitsemaan rahaa nopeasti, mutta suuriin tuottoihin tarvitset merkittävää hikiä. 11 helppoa tapaa ansaita rahaa kotona, jota et ole koskaan kuullut. Rover on maan suurin koiran kävelijöiden verkosto, ja sinusta voi tulla yksi heistä! Pääset töihin kotoasi ja sinulle maksetaan korvaus myös ajokilometristäsi. Ansaitset rahaa nopeasti tekemällä paljon pieniä projekteja lyhyessä ajassa. Olemme tutkineet kaikkea yksinkertaisista keikoista puolella ja täysimittaisen käynnistyksen käynnistämiseen (ja kaikkeen väliseen).

Verkottuminen on yksi parhaimmista tavoista oppia uusista työpaikoista, ja työnantajalle on paljon halvempaa maksaa sinulle 1 000 dollaria lähetteestä kuin 10 000 dollaria päätähtäjälle virkan täyttämiseen. Täydellisesti toimiva ruohonleikkuri. Tarjoa tehdä yksinkertaisia ​​töitä niin monelle sivustolle kuin voit ottaa yhteyttä. Tämä voi olla tarkka asia, jota etsit - tutkimustutkimukset. Jos haluat vuokrata jotain, lähetä ilmainen mainos. Haluat kommunikoida suosituissa keskusteluissa.

Nämä vinkit ovat toimineet kymmenille tuhansille ihmisille. Temppu on, että on vain muutama legitiimi tutkimuspaikka. Olipa kuukauden loppuaika ja sinulla on vähän vuokrata käteistä tai oletko opiskelija, joka haluaa ansaita vähän ylimääräistä rahaa, usein tarvitsemme vain muutamia helppoja tapoja ansaita rahaa nopeasti (ja mieluiten jotain voit aloittaa tänään). 8 nopeaa ja helppoa tapaa ansaita rahaa kotoa, peruskoulun korvaava opettaja Andrea Spain ja hänen äitinsä Bonnie Alcala ottavat verkkotutkimuksia kaksi tuntia viikossa ja keräävät noin 100 dollaria kuukaudessa käteisenä, lahjakortteina ja muina palkintoina. Voit ansaita lisää Swagbucks -sovelluksia Swagbucks-Google-laajennuksen asentamisesta, elokuvien katselemisesta, ostoksista Amazonin kautta ja kuponkien käytöstä. Joka kerta, kun aion tehdä suuren oston, tarkistan, millaisia ​​luottokorttien liittymisbonuksia voin saada. Varsinkin kahden ensimmäisen vuoden aikana tein todella töitä. Tarkista eBaysta, kuinka paljon samankaltaisia ​​mekkoja on myyty - etsi itsesi kaltaisia ​​mekkoja, valitse sitten vasemmanpuoleisessa harmaassa palkissa 'Vain näytä' kohdasta 'valmiit ilmoitukset'. Sen perustivat vuonna 2019 huonetoverit, joilla ei ollut varaa vuokraan, joten he keksivät idean laittaa ilmapatja olohuoneeseensa ja muuttaa siitä bed and breakfast (tästä nimi).

Kokeile Lucktasticia

Hyvä uutinen on, että on olemassa tapoja aloittaa blogi 100% ilmaiseksi.

Nielsen Maksaa Tiedoista, Kuinka Selaat

Pätevä palveluntarjoaja on tietysti sinä itse. On parempi, että myymme sellaisia ​​tavaroita, joita ei käytetä. Jos etsit todellisia, laillisia ja rehellisiä tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa ilman sijoituksia, kokeile joitain näistä ilmaisista online-ansaintamahdollisuuksista. Anna vuokrata autosi vain sellaisten yritysten kanssa, kuten Turo ja GetAround. Päästä autolle tai polkupyörälle.

Aion opettaa sinulle 26 eri tapaa, joilla voit alkaa ansaita rahaa tänään. Voit saada kausittaisen osa-aikatyön kesän, koulun tai minkä tahansa tärkeimmän loman tai jopa lumen aikana. Forex-scalpers, ne kestävät yleensä alle tunnin ja ovat siksi pureman kokoisia tietoja tietyn alueen tai aiheen kanssa, jota käsitellään. Tarvitset vain kielioppitaidot, tietokoneesi ja Internet-yhteyden. On hyvä ajatella pitkällä aikavälillä, koska olet tietämyksesi ja rahoituksesi suhteen korkeampi. Tietotuotteet vaativat enemmän aikaa ja sisältävät enemmän resursseja.

 • Jokaisesta mainosten napsautuksesta verkkovastaava saa pienen palkkion.
 • Tuotteen omistajat maksavat sinulle palkkiot jokaisesta myynnistä tai johtavat sinut lähettämään heille.

Rahan ansaintastrategia: Käännä kiinteistösopimukset

Joten miten myydä sisaryritystuotteita/-palveluita? Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli. Luo verkkokurssi.

Tällä hetkellä teen sivustoillani yli viisi lukua joka kuukausi. Voit tarjota lumen poiston a carte -tilasta tai kopioida tavallisen menettelyn ja periä kiinteän veron. Sivustolla on paljon mahdollisuuksia ansaita enemmän rahaa kotoa, mutta vaativat pidemmän aikavälin investointeja. Se ei tee mitään oikein? Tässä on 3 vaihetta blogin perustamiseen: Yritykset, kuten UberEATS tai sovellukset, kuten GrubHub o Postmates, antavat sinulle mahdollisuuden toimittaa ruokaa iltaisin tai viikonloppuisin ansaitaksesi ylimääräistä rahaa sivulta. Luettelon kuudes on toinen hauska, kasvava sirkat, hiiret ja muut elävät lemmikkieläinruoat.

FundsforWriters - FundsforWriters maksaa 50 dollaria jokaisesta hyväksytystä viestistä.

VIP-työ

Tarkoitan, kuka maksaa sinulle sähköpostien lukemisesta, eikö niin? Toinen vaihtoehto - se ei ole aivan käteistä rahaa - on samalla tavoin ”ansaitse rahaa säästämällä rahaa” Honey Chrome -laajennus. Jos pidät lapsista ja olet hyvä heidän kanssaan, tämä voi olla hauska ja helppo tapa ansaita vähän rahaa. Kun täytät kyselyn, se kertoo myös kuinka kauan kysely kestää (noin)

Minulla oli hiljattain lapsi, joka pyysi leikkaamaan ruohoani 30 dollarilla, ja vaikka tarvitsin sitä, minulla ei ollut tapana tietää, että hän tekisi hyvää työtä, joten kieltäytyin. Paras osa: Kuinka perustaa oma virtuaalinen kirjanpitoyritys ja ansaita 80 dollaria yli tunti ilman velkaa. Kun ystäväni Ania saapui Yhdysvaltoihin Puolasta ilman mitään nimeään, hän aloitti siivouksen. Älä anna periksi.

FDIC, joka on vakuutettu yli miljardilla dollarilla omaisuudellaan turvallisesti tallennettuna, tilin saldoilla ei ole minimi tiliä, tililuottojen estämistä ja 1% kassabonusta. Ei tietenkään! Oletko koskaan miettinyt, kuinka suuret yritykset, kuten Business Insider, Yahoo Finance, MSN ja muut, seuraavat artikkeleitaan? On olemassa luotettava alusta, josta saat ilmaisen Amazon-lahjakortin sekä luovia tapoja ansaita rahaa nopeasti verkossa. Internetissä ei ole parempaa paikkaa. Jos haluat ansaita rahaa verkossa kotoa, tämä sivutoimisto voi olla täydellinen sinulle. Ohjaajaksi tuleminen muille opiskelijoille on helpompaa kuin koskaan.

ClearVoice (arvostelu)

Myy eBayssa - Viime viikolla haastin itseni laittamaan 250 dollaria tavaroita eBayen auttaakseen kattamaan uuden tietokoneen kustannukset. Tämä on asia, jonka monet ihmiset ovat jo tehneet. Tutustut asiakirjoihin rekisteröinnin aikana. Joten varmista, että maksat saldosi aina kokonaan. Toimita postikavereille. Merrill edge hinnoittelu, palkkiot ja palkkiot verkkokaupasta, voit vaihtaa osakkeita yksilöllisen eläketilisi sisällä, olipa sinulla perinteinen IRA tai Roth IRA. Kaksi isoa verkkosivustoa, joita käytetään online-kurssien myyntiin, ovat Udemy ja Teachable. Hanki palkka etsiäksesi verkkoa. Vaikka he eivät tee sinusta rikkaita, he voivat maksaa laskut ja joitain muita.

Neuvottele laskut

Monet bloggaajat ovat täysin kääntyneet videoiden puoleen saadakseen selville aloittamalla videoblogin.

Tee Juttuja

Alkuperäinen ja saatavana: Siksi verkkosivustojen suunnittelu on yksi suosituimmista online-ansiotöistä. Osakevaihto 101: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää varastojen ostamisesta ja myymisestä, rakennamme sinulle älykkään, henkilökohtaisen salkun Nobel-palkinnon voittaneen sijoitusstrategian avulla. Enemmän kuin mitään muuta tytäryhtiömarkkinoinnissa, sinun tulisi mainostaa VAIN tuotteita, joita käytät itse. 20 dollaria - 500 dollaria päivässä.

Kaikki riippuu sinusta. Vanhan elektroniikan, vaatteiden ja muiden tavaroiden myyminen voi hankkia tarvitsemasi nopean rahan. Se voi jopa neuvotella laskusi ja löytää sinulle paremman hinnan esimerkiksi autovakuutuksista. Voit veloittaa korkeamman pikatoimituksena. Tätä Kelan ja minä molemmat teimme, kun opimme ansaitsemaan rahaa verkossa. Onneksi on olemassa tapa tehdä sovellus, joka ei sisällä ohjelmointitaitoja. Mutta niin ei ole sellaisissa sivustoissa. Katso, tiedän, että tarvitset mikroaaltouunin, tehosekoittimen ja kaikki pienet esineet ja elektroniikka talon ympärillä, mutta jos tarvitset paljon rahaa nopeasti, tästä tulee yksi helpoimmista lähteistä.

Amazon Associates

Toimitusala on kasvussa, joten hyödynnä ja maksa!

Tunnetko kaikki ihmiset, jotka tuomitsevat virkistysurheilua? Voit ottaa tutkimuksia, katsella videoita, etsiä Internetistä jne. Markkinoilla on saatavana monenlaisia ​​VA-teoksia, kuten: Nyt on aika aloittaa myynti. Jos ei, saat kaksinkertaisen bonuksen, että tunnet olosi paremmaksi ja saat siitä palkkion. Sinun on kuitenkin tiedettävä, mitä myydä, missä myydä ja miten myydä.

Listversestä

Paras osa tutkimussivustoista on se, että ne vievät erittäin pienen aikaa investointeihin.

Löydä Piilotetut Hyvitykset Aiemmista Ostosostoksistasi.

Haluatko rakentaa oman myymälän? Hanki sovellus täältä. 50–5 dollaria, ja valmistelu voi kestää vain kolme minuuttia. Vuokratuotot kertyvät kuukausittain ja maksetaan seuraavan kuukauden 15. päivänä.

Lisätietoja siitä, kuinka tulla häätsuunnittelijaksi, täältä. Taloudellinen hinnoittelu: Tämä toimii silti pidemmällä tähtäimellä. Tilaa SurveyJunkie ansaitaksesi rahaa nopeasti tekemällä online-tutkimuksia.

 • 150 dollaria tunti minun aikani!
 • Näiden neljän viikon ajan vuoden aikana ilotulitusosastot tarvitsevat työntekijöitä.
 • Ego on kuljettaja päätöksenteossa.
 • Monet verkkopankit maksavat sinulle rahaa talletuksesta tilillesi.

InboxDollars

Kaikkea vakavista asioista, kuten tekstisuunnittelu, kääntäminen, äänentoisto sosiaalisen median hallinnassa, typeräihin juttuihin, kuten kepponen puhelut ja kaikkea välin. Tämä voi olla erittäin hauska ja joustava sivutoimisto, ja se voi tuottaa enemmän kuin 20 dollaria/tunti. Yksi tällainen kirjailija, ClubThriftyn Holly Johnson, saa yli 200 000 dollaria vuodessa freelance-teoksestaan. Tämä paikka on verkkosivustosi isäntä.

MyPoints

Lue Seuraavaksi

Yksi korkeimmin maksavista osakepaikoista, joilla saat pitämään 85% voitosta. Tämä sähköpostikirjoitus on tuottanut tuhansia dollareita opiskelijoilleni ja voi auttaa sinua luomaan syvät yhteydet potentiaalisiin asiakkaisiisi ja luomaan suhteen, joka voi johtaa ensimmäiseen maksamaan asiakkaaseesi. Kuinka ansaita rahaa sosiaalisella medialla, voit odottaa 50 000-200 000 myyntikuukautta kuukaudessa enimmäismäärän ollessa Rs-10 000. Muita tapoja ansaita rahaa Swagbucksista:

Anna Trim neuvotella laskusi

Sinun on lisättävä tarjouksesi ennen ostoksia varmistaaksesi, että saat rahat takaisin. Tänään ostamme tuote saattaa lopettaa sen käytön jonkin ajan kuluttua ja ostaa muita trendikkäitä tuotteita. Etsi paikallisen koulupiirisi verkkosivustolta tietoja varaopettajaksi tulemisesta. Unohda tarkistaa Craigslist osa-aikaisista keikoista. He tekevät myös normaalia verkkotutkimusta.

Yksi parhaista alustoista opettaa englantia verkossa rahalla on VIPKID. Binaariasetusten huijaukset, sivustollamme luetellut tarkistetut välittäjät takaavat korkeat turvallisuusstandardit alustallaan käyttämällä SSL-salaustekniikkaa, joka suojaa rekisteröityjen kauppiaiden henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietoja. Ja myös, kotisi näyttää erittäin pieneltä, koska nuo asiat peittivät avoimia tiloja. On normaalia ajatella, että tarvitset paljon rahaa aloittaaksesi sijoittamisen, mutta et. Sen sijaan he huolehtivat blogiteemoista, Twitter-viesteistä ja muista pienistä asioista, jotka eivät siirrä neulaa. Käsittelemme rahan ansaintamenetelmiä seuraavissa kategorioissa:

Max

Tämä ilmainen Facebook Messenger -botti sisältää BIG-boolin. Kuten alussa totesin, olen vuosien varrella kokeillut niin monia erilaisia ​​ideoita ansaita rahaa, mutta blogin perustaminen on ollut ylivoimaisesti paras aikaani sijoitus! Voit kutsua sitä myös eräänlaiseksi freelancerityöksi, mutta täällä täytyy olla ammattitaito kaikessa tarjoamassasi apussa. Totuus on, että saat korvauksen ostoskuluistasi vastineeksi ajasta, jonka olet antanut kokea yksityiskohtainen katsaus kokemukseen.

Valitse yli 350 digitaalisesti toimitetusta lahjakortista. Voit asettaa oman aikataulun ja työskennellä kotona. Keskity asiantuntija-alasi ohjaukseen. Mikä on suurin mainostila verkossa, jolla on yli 30 miljoonaa kävijää kuukaudessa? Napsauttamalla tätä löydät talon istumamahdollisuudet lähelläsi. Mutta se ei ollut aina helppoa. Tunnetko jonkun, joka meni läpi IVF: n?

 • Joka päivä verkossa julkaistaan ​​kirjaimellisesti miljoonia sisältökappaleita - ja jokainen näistä kappaleista tarvitsi jonkun kirjoittamaan sen.
 • Parin vuoden välein saamme lentolehtisen joltakin, joka tarjoaa maalata talomme numeron jalkakäytävälle.
 • Pystyimme maksamaan nämä lainat ensisijaisesti tässä artikkelissa tarkoitetuilla menetelmillä.
 • Sinun tehtäväsi olisi vain tarkistaa verkkosivusto ja löytääksesi virheitä, kävijöiden kokemuksia, verkkosivuston navigointia, rikkoutuneita verkkosivuja, verkkosivuston latausaikaa jne.
 • Saa palkkaa joka kerta, kun osallistut tutkimukseen (talletus suoraan PayPal-tilillesi).
 • Nämä kaksi alustaa ovat trendissä ja ihmiset ansaitsevat oikeasti rahaa päivittäin.

Opetustunnit/Tuutorointi

Voit löytää joitain niistä Craigslistista tai tarjota palveluitasi paikallisille korkeakouluille. Rikastu hitaasti on henkilökohtainen talousapulainen, me vain keräämme tavaroita, kuten fyysisissä asioissa, mutta sinäkin keräät tilejä. Et todennäköisesti tarvitse vanhoja kirjojasi ja Amazon-kaltaisia ​​sivustoja. Järjestelmäni kesti 10 vuotta täydelliseksi ja tuhannet opiskelijat käyttivät sitä onnistuneesti. Verkkohuutokaupat ovat varma tapa muuttaa hihaton takki (joka tuli muodissa viikossa) kovaksi rahaksi.

Tule "napsauttajaksi"

Molemmat kilpailevat palvelut antavat ostajat asettaa omat aikataulut ja maksaa viikoittain. Jos työnantajasi tarjoaa minkä tahansa eläkesovitusohjelman - se on ilmaista rahaa! Sanomiesi perusteella Stash suosittelee salkkua. Miksi useimmat kauppiaat menettävät rahaa, sPX @ CBOE tai S&P 500 -indeksi on markkinat. UpWork korvasi muut tunnetut sivustot Odesk ja Elance. Myös muut tytäryhtiöohjelmat toimivat tässä mallissa.

Saatat odottaa kunnollista palkkapäivää, jos pystyt panemaan sen toimintaan. Kuinka rikastua: 10 asiaa viisaita ja rikkaita ihmisiä, tietyllä tasolla jokaisen perustajan on valehdettava jokaiselle yrityksen työntekijälle. Nyt voin viettää enemmän aikaa vieraideni kanssa sijasta, että täytän lasit ja jätän roskat 30 minuutin välein. Viikonlopputunnit on yleensä varattu ammattilaisille.