10 Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Yliopistossa (vaikka Olet Kokopäiväinen)

Freelance-kirjoittaminen: myy sanasi

Lähes jokaisella yrityksellä on sosiaalisen median läsnäolo nykyään, ja näiden alustojen hallinta on paljon työtä.

Internet on täynnä vaihtoehtoja opiskelijoille, jotka etsivät osa-aikaista verkkotyötä. Etsi palkallisia harjoittelupaikkoja verkosta, koulusi urakeskuksesta tai tutustu väliharjoitteluun. Monet yritykset palkkaavat tämän yrityksen, mutta on myös yrityksiä, jotka palkkaavat etämerkintäalan ammattilaisia ​​myös puhelinten toimittamiseen (etenkin vaalien aikana).

Esimerkiksi matkalla olet saattanut olla aika saavuttanut sosiaalisen median, graafisen suunnittelun, verkkosivustojen tai videoiden luomisen suhteen. YouTube-videot Viimeaikaisten tilastotietojen mukaan katsomme nyt enemmän videoita YouTubessa kuin Google-hakuja. Vaikka suurin osa kesäharjoitteluista yliopistossa on palkatonta ja työskentelet yleensä vastineeksi korkeakoulupisteille, saatat ehkä löytää joitain palkattuja, jos tiedät mistä etsiä. Typistämistä pidettiin ennen erityisenä taitona ennen tietokoneiden käytön normalisoitumista. Jos et välitä siitä, että olet puhelimessa useita tunteja ja ripustet usein, tämä on hyvä työ korkeakouluopiskelijoille. Nyt olet julkaistu kirjailija! Mutta joskus nämä hakukoneet voivat saada sen väärin ja antaa muutaman väärän hakutuloksen luettelossaan - hakukonearvioija tulee tänne.

Tee transkriptio

Tee sitten rahaa heidän rakastamisestaan.

00 ja sijoita 0 dollaria. Eikä vain saat askel eteenpäin talouden suhteen. Se on hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa yliopistossa - ja jos olet intohimoinen kyseiseen tuotemerkkiin, se on myös suuri plus!

  • Ihmiset rakastavat ainutlaatuisia, käsintehtyjä juttuja.
  • Miksi et ansaitsisi ylimääräistä rahaa tulokseesi suunnittelemalla logoja tai muita grafiikoita ihmisten verkkosivustoille, heidän uutiskirjeilleen tai muille painosovelluksille?

Aja Lyftille ~ 20 dollaria/tunti

Kampustyöt eivät aina maksa eniten, koska ne ovat käteviä ja heillä on enemmän hakijoita. Jos olet ulkona sunnuntaina, näet paljon ihmisiä asettamassa kylttejä avoimiin taloihin. Voit odottaa ansaitsevan 10–15 dollaria tunnissa alkaen, mutta kokeneimmat VA: t ansaitsevat 20–35 dollaria tunnissa. Ryhdy ammattilaiseksi kokoojaksi Jotkut ihmiset tarvitsevat vain joitain halauksia. He ovat maksaneet jäsenilleen yli 338 miljoonaa dollaria.

Voit käyttää tätä aikaa vuokrataksesi talosi tai asunnosi ja ansaitaksesi ylimääräistä rahaa tekeessään sitä. Ohjaus voi olla sekä vapaa-ajan rahaa ansaitsevaa hälinää että todellista osa-aikaista työtä aikataulustasi riippuen. Kortti, johon siirrän pisteitä, on Chase Sapphire Reserve, joka antaa sinulle 50% enemmän arvoa, kun lunastat pisteesi matkalle Chase Ultimate Rewards -palvelun kautta. Niin kauan kuin ymmärrät, millainen sisältö on houkuttelevaa sosiaalisessa mediassa, voit periä yrityksiltä maksua auttaakseen heitä luomaan sisältöä, johon ihmiset ovat kiinnostuneita. Vaikka toimittaminen tai kirjoittaminen voi antaa sinulle kilpailuetua, sinun ei tarvitse olla seuraava Shakespeare tai Stephen King ansaitaksesi rahaa kirjoittamiseen. Voit tehdä tämän myös laajemmassa mittakaavassa, esimerkiksi verkkosivustolla. Itse asiassa meillä on yli 100 tapaa ansaita rahaa yliopistossa, ja löydät ne kaikki alla. Jos näin on, saatat pystyä myymään videopeli-tilisi online-sivustolla, kuten eBay, korkeimman tarjouksen tehneelle.

He tarvitsevat vain Internet-yhteyden - ja onneksi yliopistot tarjoavat sen kaikkialle. Tämä yritys palkkaa transkriptoreita Yhdysvalloissa. Ja sovelluksella, joka auttaa sinua myymään esineitäsi, se on aika houkutteleva tapa ansaita lisätuloja koulussa käydessäsi.

Mainosta tilaasi Gumtree-, Parklet- tai Just Park -sivustolla.

Sidekeikat, Joita Voit Tehdä Verkossa

Kaksi parhaimmista yrityksistä, jotka maksavat sinulle käteistä, ovat Survey Junkie ja Opinion Outpost. Puhu helposti rahasta! Sitten ehkä kirjoituskeskus olisi hyvä paikka työskennellä.

Yksi tarkistettava sivusto on Proofread Anywhere, jossa voit jopa osallistua ilmaisen 7 päivän kurssin. Osta ja lähetä sydämesi sisältöön. Hän aloitti kysymällä erittäin alhaisen hinnan kukkaroista ja tarjous nosti hinnan huomattavasti korkeammalle kuin hän odotti. ”Census Bureau -toimiston aluetoimistot suorittavat jatkuvia tutkimuksia, lukuun ottamatta vuosikymmenen väestömäärää, tarjotakseen kansakunnalle tärkeitä tilastoja ihmisistä, paikoista ja taloudesta.

Keräät SB-pisteitä jokaisesta suorittamasi tehtävästä, ja nämä pisteet voidaan vaihtaa rahaksi PayPalin tai halutessasi lahjakorttien kautta.

Kiinnostavat

Jos aiot ansaita rahaa blogging, sinulla on oltava upea sisältö. Se voi olla hyvä opiskelijakeikka, koska suuri osa työstä tapahtuu iltaisin (vaikka myöhäisiltoina sinun on oltava mukava). He haluavat vain jonkun tekevän "raskaan nosto" talon siivoustöitä, kuten lattian siivoamisen ja kylpyhuoneiden puhdistamisen, mutta he pysyvät päivittäisten asioiden päällä melko hyvin. Ajattele valintarakojen valitsemista.

Ryhdy rahanrahankäyttäjäksi! Liity yhteisöömme.

Tämä johtuu siitä, että olen löytänyt valtavan menestyksen bloggaamisessa. Voit kirjoittaa kattava teoksen ja myydä sama pala yhä uudestaan ​​ja uudestaan. Useimmilla catering-yrityksillä on vähän työtä viikon aikana, mutta he tarvitsevat suuren henkilökunnan viikonloppuisin. Tietenkin, tämä on erityisen täydellinen jokaiselle, jolla on pääaineena luova kirjoittaminen, journalismi tai englanti. Kun olet hankkinut tarpeeksi pisteitä, voit lunastaa ne palkinnoista tai käteisestä (Paypal tai sekki). 12 parasta online-välittäjää osakekaupassa vuonna 2019, välittäjä voi olla kaupankäynnissä tai tehdä kauppoja puhelimitse tai sähköisesti. Heillä on luettelo hyvämaineisista yrityksistä, joihin liittyä. Opiskelijoiden online-työpaikoista on tullut melko suosittuja nykyään, koska verkossa toimivien yritysten ulkoistamisen vuoksi työpaikkoja on useita. Michelle aloitti elokuussa 2019 ilman aikaisempaa kokemusta, ja nyt menee hyvin itselleen.

Pihakauppa

Ipsos i-Say on kyselysovellus, jonka avulla voit ottaa tutkimuksia, ansaita pisteitä ja rahaa sitten PayPalin tai muiden palkkioiden saamiseksi.

Opeta Ihmisiä Käyttämään Tietokoneita

Jos sinulla on myytäviä tavaroita, tämä on hieno aika tehdä se, koska naapurusto kokonaisuutena voi tuoda paljon liikennettä ja auttaa sinua toimimaan paremmin kuin itse. Täältä löydät tietoa siitä, mitä sinun on tiedettävä, jotta harrastuksesta voi tulla yritystä. Kun hyväksyt työn hyvämaineisen yrityksen kanssa, he toimittavat sinulle kaikki tarvitsemasi laitteet, paitsi nopea Internet. Kun kirjoitat sisältöä, jonka ihmiset haluavat lukea, sinulla on nyt alusta. Ja kampuksen IT voi tehdä vain niin paljon ja kentällä niin monta kysymystä kerrallaan. Ja koska ruoho kasvaa kesäisin nopeammin kuin mikään muu vuodenaika, pystyt hoitamaan pihan kunnossapitoliiketoimintaa, kun sinulla ei ole luokkia.

Ymmärrät kuinka saada hyvässä kunnossa ja haluat auttaa muita tekemään saman? Lue 7 helppoa vaihetta tullaksesi freelance-kirjoittajaksi. Joka tapauksessa näiden taitojen käyttäminen voi auttaa yhteisöäsi sekä ansaita ylimääräistä rahaa. Jos olet hyvä ja et ota riskiä, ​​voit ostaa aikaisin irtotavarana ja myydä, kun villitys osuu.

Ne ovat myös paras tapa oppia yliopistojen tutkimusprosessien toiminta, opettaen sinulle paljon enemmän akateemisen maailman todellisesta maailmasta kuin mitä opit kirjoittamalla tutkielmaa luokalle. Voit käyttää tätä ansaitsemaan rahaa, veloittamalla kiinteämääräisen hinnan ryhmäluokille tai tuntihinnan yksityisestä valmennuksesta. Päätät kuitenkin hinnoitella luokkiasi. Muista, että ostaja haluaa tuntea saavansa paljon rahaa vastaan. No, se voi olla sinä. Jotkut virastot tarjoavat myös etuja, jos työskentelet tietyn määrän tunteja viikossa. Suurimmat yritykset palkkaavat ihmisiä mainostamaan tuotemerkkiään yliopistokampuksilla. FTC tarjoaa vinkkejä salaperäisten ostoshuijausten välttämiseksi. Voit harkita vaihtoehtona WiFi-ensimmäistä puhelinsuunnitelmaa, kuten Republic Wireless, etenkin jos kampuksellasi on huopa WiFi.

Ole Kassa Koulumuseossa Tai Kampuksen Lahjakaupassa

Voit elää yliopistokampuksella ilmaiseksi astuessaan asiamieheksi (RA) korkeakoulun asuntolan huoneeseesi. RA-korvaukset vaihtelevat yliopistoittain. Arvio 4. Sen sijaan, että sinun pitäisi etsiä aiempia ostoksia ja jälleenmyyjäsähköposteja itse, voit selvittää, ovatko kaupat velkaa sinulle palautusta ilman, että sinun tarvitsee tehdä raskasta nostoa! Kun lähetät FAFSA: n, saatat saada työ- ja opiskelupaikan kampuksella.

Tai ehkä tiedät miten antaa Tinder-profiilille merkittävä muutos? Esimerkiksi useimpien ylemmän tason insinööriopiskelijoiden tulee olla päteviä ohjaamaan johtavia matematiikan ja fysiikan tunteja. Loppujen lopuksi saat leikkauksen kaikesta myynnistä lopputuotteesta.

Onnea verkossa työnhaussa! Keräät pisteitä jokaisessa vuorovaikutuksessa ja ansaitset enemmän pisteitä, mitä kauemmin olet paneelissa. Lähes jokaisella yhteisöllä on urheiluurheilun liigaten verkosto, ja he kaikki tarvitsevat erotuomarit peleihin. Eri syistä ihmiset ovat liian kiireisiä, heillä ei ole laitteita jne. Monet ajattelevat, että he eivät voi ansaita ylimääräistä rahaa tai että heillä ei ole aikaa ansaita rahaa puolella, etenkin yliopistossa. 11 aitoja kotona tehtäviä töitä, testit kestävät noin 15-20 minuuttia (tarvitset Mac- tai PC + mic). Tärkein tapa ansaita Saapuneet-dollareita on täyttää kyselyt.

Olen yrittänyt löytää mahdollisimman monta erilaista online-työtä korkeakouluopiskelijoille, jotta niitä Ramen-nuudeleipäiviä voi olla vähän ja kaukana toisistaan.

Tapahtuman Järjestäjä

TaskRabbit on loistava resurssi parittomien töiden löytämiseen. Isäntänä se on loistava tapa ansaita sivutiloja, käyttää käyttämätöntä tilaa ja tavata uusia ihmisiä! Millions by Minute "ja aloitti äskettäin useiden Premier League -jalkapalloseurojen sponsoroinnin. "Opettajat ja oppilaat tapaavat online-luokkahuoneessa, jossa he voivat olla vuorovaikutuksessa videopuhelun avulla aivan kuin he olisivat fyysisessä luokkahuoneessa. Jos osaat kirjoittaa (mikä olet olet), osaat tulla tietojen syöttövirkamieheksi helppoa. Löydä vain kioski, kytke puhelin tarkastusta varten, hyväksytä tarjottu hinta ja kävele pois käteisellä lompakossasi. Kampussa tai sovellusten kautta on aina mahdollisuuksia, jotka tarjoavat helppoja tapoja tehdä muutama ylimääräinen dollari. Hyvät uutiset tällaisista työpaikoista ovat, että ne eivät todellakaan vaadi erityisiä taitoja tai edes ylimääräisiä ponnisteluja; sinun tarvitsee vain tehdä ostoksia ja lähettää sitten raportti.

Tule ohjaajaksi kurssin sankariksi

Työskentele Amazonilla

Ryhdy verkkosivustohakijaksi Verkkohakuvaihtoehdot vaihtelevat sosiaalisen median arvioijana Appenilla hakukonearvioijana Leapforcen avulla. Sinun on saatava sana ompeluyrityksestäsi, ja yksi parhaista aloituspaikoista on ystävien ja naapureiden kanssa. Voit hakea tuloja 14 dollaria/tunti esimerkiksi Leapforcen ja Appenin kaltaisten yritysten kanssa. Squadhelp-niminen yritys, joka yhdistää luovat mielet ympäri maailmaa yritysomistajien kanssa, löytää parhaan mahdollisen nimen. Vaikka sinulla voi jo olla stipendi yliopistosi kautta tai taloudellista tukea FAFSA: n (ilmainen hakemus liittovaltion opiskelijaapuun) kautta, on olemassa lukemattomia muita apurahoja, joihin voit hakea tukea. Ne voivat auttaa lieventämään korkeakoulutuksen lompakkosi taakkaa. Voit löytää online-tietojen syöttämistä koskevia töitä seuraavien sivustojen kautta:

Mutta hei, ainakin saat äänesi kuulluksi! Joten jos ramennuudelit ja pikakahvi seuraavan neljän vuoden ajan kuulostavat hieman liian masentavilta, ehkä sinun on löydettävä itsesi yliopisto-puolella hädästä maksamaan pienistä lisäominaisuuksista, jotka tekevät elämästä hauskempaa. Ja annan vain idean, joka toimi minulle hyvin: Lisäksi sovelluksessa on hienoja rahaa takaisin -ostoksia, kuten 6% Sephorassa ja 4% Lululemonissa.

Investointi

Kirjoita Lehdille - Jopa 250 Dollaria

Jos pystyt vastaamaan kysyntään, sinulla voi olla vain osa-aikainen yritys. Yöpymismatkailijat etsivät aina mukavaa sänkyä, etenkin koska usein matkustavat ovat usein väsyneitä hotelleista ja moteloista. Tässä on inspiroiva artikkeli graafisen suunnittelun harjoittelujakson löytämisestä. Sinulle maksetaan tekemästäsi testauksesta.

Se ei tee teistä rikkaita, mutta kykyä ansaita rahaa makuuhuoneestasi (tai missä tahansa wi-fi) ei voi lyödä. On jopa mahdollista ansaita tuloja tarvitsematta lähteä asuntolasta! Teos ei ole kaikille. Käyttäjät voivat luoda työpaikkahälytyksiä, tallentaa työpaikkoja, lähettää ansioluettelonsa ja jopa hakea työpaikkoja ZipRecruiterissa. Yritä esimerkiksi löytää hinta, joka toimii kokonaan niittoon, kitkemiseen ja lannoittamiseen. 50 - 14 dollaria tunnissa, korkeintaan 20 tuntia viikossa. Esimerkiksi ystäväni Bob julkaisi Amazonissa muutaman kirjan siitä, miten ansaita rahaa blogointiin, ja on menestynyt erittäin hyvin. ”Vastausaika näytön välillä on hyvä”.

Ole standardisoitu potilas

Keskimääräinen riippumaton siivooja (joka ei toimi Merry Maids -palvelussa tai vastaavassa palvelussa) tekee välillä 25-35 dollaria tunnissa. Lisäksi se auttaa puhdistamaan myös alueen! Kun myyt kirjoja, sinun on vain pakattava ne ja voi lähettää ne ilmaiseksi.