52 Helppoa Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Nopeasti Vuonna 2019

5 parasta Expense Tracker -sovellusta

25 dollaria viikossa per henkilö voi tuoda 100 dollaria vain kahdella ratsastajalla kahden viikon ajan.

On paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa online-kurssien myynnistä, eikä sinun tarvitse välttämättä olla asiantuntija. Joskus rahaa ansaitsee vain muutama minuutti. Preply - Ansaitse 15 dollaria tunnissa ja ylöspäin kielikoulutuksessa Preplyn yli 150 000 opiskelijan yleisö. Voit helposti myydä esimerkiksi mini-sähköpostikursseja, koulutuksia ja e-kirjoja. Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi. Löydätkö tämän hyödyllisen?

Ehkä et halua kuljettaa ihmisiä.

On selvää, että haluat maksaa saldosi kokonaisuudessaan korkojen välttämiseksi. Saat lisätietoja käymällä HealthyWage-katsauksessa tai heidän usein kysyttyjen kysymysten sivulla. Vielä parasta, älä ota sitä vain meiltä - katso kuinka muut bloggaajat ansaitsevat yli 100 000 dollaria kuukaudessa myös blogeistaan. Kurssimateriaalin oppiminen vie muutama viikko ja todennäköisesti vielä muutama aloittaa asiakkaiden hankkimisen, mutta puhutaan joustavuudesta. Nauti pörröisestä seurakunnasta joskus? Eräänä päivänä voit jopa luoda oman menestystarinan. Vuonna 2019 katsottiin YouTubessa lähes 5 miljardia videota joka päivä! Parasta on, että voit myydä suuria esineitä tarvitsematta huolehtia jyrkkien toimitushintojen maksamisesta.

Tämä voi olla mitä tahansa kuvan ottamisesta itsestäsi, jolla on mainos, laulun laulamiseen. Ajattele sitä kuten Airbnb, paitsi että luet talosi muutamaksi päiväksi, mutta luet kohteita, kuten kameroita, polkupyöriä ja skoottereita. Saat myös 5 dollaria jokaisesta ystävästäsi, johon viitat sovellukseen. Osta ja toimita muiden ihmisten päivittäistavaroita. Pudotuskuljetusten kauneus on, että sinun ei tarvitse ostaa varastoja etukäteen. Jos olet ammattilainen kaikilla sosiaalisen median alustoilla, olet jo askeleen lähempänä ansaita rahaa verkossa sosiaalisen median johtajana. 10 sääntöä rikastukseksi ja vaurauden kasvattamiseksi, silloin on aika ansaita enemmän rahaa. Jäsenmaksu on noin.

Se toimii olennaisesti samalla tavalla kuin yllä olevat puhelinsovellukset. Voit esimerkiksi seurata huomattavaa sosiaalista mediaa ja kouluttaa heitä joka viikko jotain tekemistä sosiaalisen median kanssa. Jos sinulla on verkkosivusto tai suuri sosiaalinen media seuraa, voit ansaita rahaa myös seuraamalla sponsoroituja viestejä ja mainoksia. Tai voit kysyä perheen ystäviä, jotka ovat “liian kiireisiä” ostoksille. GlassDoorin mukaan WyzAntin hinnat ovat 24–36 dollaria tunnissa. Oletko kokeillut jotakin näistä ideoista? Onnelliset asiakkaat ovat paras tapa rakentaa brändisi. Voit kirjoittaa numerosi kohteen viivakoodissa [heidän arvostusmoottoriinsa] ja he antavat sinulle välittömän tarjouksen.

  • Napsauta tätä oppiaksesi lisää.
  • Olen jopa tuntenut ihmisten jäävän ystävien kanssa viikonloppuna ja jakamaan vuokravoiton.
  • Se voi mennä pitkälle.

Osallistu Fokusryhmään

Auta ihmisiä liikkumaan. On yrityksiä, jotka etsivät päteviä ihmisiä liittymään opiskeluun, eikä sinun tarvitse välttämättä olla ammattilainen osallistuaksesi siihen. Mitä ovat tulostettavat kysymykset?

Vaikka sinun ei tarvitse olla ammattimaista toimittajaa kirjoittaaksesi verkkosivustolle, se auttaa, jos olet bloginnut tai sinulla on oma verkkosivusto, jossa kirjoitat blogia säännöllisesti. Ja Anik tarjoaa rajoitetun ajan Lurn-huippukokouksensa toistoon Money Done Right -lukijoille vain 1 dollarilla. Hauskojen anekdootien ja vannon sanojen käytön lisäksi syy tähän oli yksinkertainen. Tällä tavalla he eivät vie työtuntiaan poissa kotoa.

Päivittäistavaroiden toimitus. Golfvedonlyöntijärjestelmän ennustaja-arkisto, muista katsoa. He lähettävät sinulle verkkokyselyjä, joihin voit vastata milloin tahansa ja mistä tahansa. Suosittuihin palveluihin kuuluvat sisustusmaalaus, ihmisten auttaminen liikkumisessa, asennus ja asennus sekä yleiset yleismiehen korjaukset. Valitse yksi (tai kaksi) ja ala ansaita rahaa jo tänään. No, se voi olla sinä! Mutta tekniikan kehityksen ansiosta se on yksinkertaisempi ja helpommin saatavissa kuin koskaan. Harkitse freelance-töiden etsimistä muun muassa Upwork-, Glassdoor- tai Remote-sivustojen kautta. Opiskelijoiden veronpalautuksia koskevassa oppaassa on lisätietoja ja laskea, kuinka paljon verojen palautusta saatat joutua maksamaan.

  • Sivusto on hiukan samanlainen kuin Etsy ja käytännössä kuka tahansa voi ansaita rahaa verkossa myymällä täällä erilaisia ​​tuotteita.
  • Tarjoa henkilökohtaista käsinpesua ja/tai yksityiskohtia ihmisten kodeissa.

Lataa Bird tai Lime-S -skootterit

Kokeile sitten GoTranscriptiä! Sinun on myös luotava yksityiskohtaiset ja kiinnostavat tuotekuvaukset. Joka vuosi yritykset käyttävät biljoonia dollareita yrittääkseen kiinnittää suuren yleisön huomion.

Saatat olla iloisesti yllättynyt siitä, mitä voit tehdä muutamalla ylimääräisellä dollarilla taskussa. Yritysten on arvioitava tuotteitaan ja palveluitaan - se on olennainen osa markkinointiprosessia. Näin se toimii:

Hyödyntäkää se nyt, koska ei ole takeita siitä, että nämä korvaamattomat mahdollisuudet ovat edelleen käytettävissä huomenna. Sovellus työntää tilaukset jokaiselle sisäänkirjautuneelle lähellä olevalle Dasherille. Listaa nämä tuotteet verkossa. Voidaan tehdä mistä päin maailmaa tahansa. Lopuksi ei vie kauan, ennen kuin saamme pätevyyden opettaa näillä alueilla.

Esurance

Samanlainen eBay, Amazon. Et osaa kertoa hyvää omaisuutta huonosta, et tiedä kuinka korjata pesuallas, et tiedä kuinka seuloa vuokralaisia. Sinun on tarkistettava koko haastattelu artikkelissa Kuinka tulla kirjanpitäjäksi. TaskRabbit on rajoitettu vain muutamiin kaupunkeihin. Jos olet kaksikielinen, laita taitosi käyttää ja ansaitse ylimääräistä rahaa! Tietojen syöttö oli aiemmin suosikkityötyyppisiä huijareita, kun halutaan saada käteisvaroita. Romun kierrättäjät maksavat usein hyvää rahaa romusta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita rahan ansaitsemisesta

Jos haluat tehdä videoita, YouTube-kanavan aloittaminen voi olla hauska tapa ansaita rahaa puolella. Plasman luovuttaminen on vähän monimutkaisempaa kuin pelkkä veren anto. Sijoita joukkoon lainoja jopa 25 dollarin lisäyksin. Sinulle lähetetään sähköposti, kun tutkimus on saatavilla. Vakavasti en voi uskoa, että he maksavat minulle katsomaan tätä kissan videota….

Muista ilmoittaa hinnat viisaasti. Monet pienyritysten omistajat ja keskitason ja johtotason ammattilaiset tarvitsevat henkilökohtaisia ​​avustajia, mutta heillä ei ehkä ole varaa pysyvään asemaan palkkahallinnossa. Yksi suosikeistamme on Ebates. Henkilökohtaisesta osaamisesta riippuen voit löytää töitä kääntämällä blogitekstejä tai e-kirjoja, kirjoittamalla tallennettuja oppitunteja tai puheita asiakkaille tai kääntämällä Skypen tai muun online-videopalvelun kautta. Joku, jonka tunnet, on pakko tietää ihmisiä tai paikkoja, jotka palkkaavat. Sinulla ei tarvitse olla journalismin tutkintoa, jotta voit ansaita rahaa verkossa toimittajana tai kolumnisterina nykyään.

Myy ruusuja Ystävänpäivä
  • Toiset ovat kiireisiä ja tarvitsevat vain apua.
  • Ja niin he voivat veloittaa palkkion taitoistaan.
  • Nopea Internet-haku voi paljastaa monia töitä kotihuijauksista.

Ansaitse Ylimääräistä Rahaa Ohjaus

Tällä hetkellä vain Aasiassa. Pidän monista näistä mahdollisuuksista, että voit tehdä ne milloin tahansa ja mistä tahansa. Siirrä säästösi verkkopankkiin, joka maksaa korkeamman koron, ja ansaitse "oikeaa" rahaa. Kun olet hyväksynyt heidän järjestelmänsä VA: na, voit valita, mitä tehtäviä haluat tehdä.

Mitä mieltä olet kuvioistani? Olen suuri blogin fani, koska rakastan kirjoittamista ja yhteydenpitoa ihmisiin ympäri maailmaa. Osta käytettyjä puuhuonekaluja säästäväiskaupoista ja maalaa ne trendikkäästi, kuten Pier 1 Imports tai Pottery Barn. Se on helpoin ansaitsemasi raha.

Hanki mainostuloja blogistasi tai YouTube-kanavalta

Mistä löytää tuhansia potentiaalisia asiakkaita. Ilmoita saatavuutesi liittymällä palveluun, kuten Concepts Consumer Research. Kun tutkit jotain jaetun ylimääräisen käteisvarojen hankintatapaa, ole 100% varma, että käyt yrityksen virallisella verkkosivustolla. Sinusta voi tulla aavememmien valmistaja ja myydä tavaroitasi yrityksille, brändeille ja vaikuttajille, jotka tarvitsevat omituisia, järkyttäviä, hauskoja tai emotionaalisesti laukaisevia meemiä. Internet on kuitenkin täynnä "mahdollisuuksia", jotka eivät oikeastaan ​​ole mahdollisuuksia. Tämä on paras tarjous, jonka olemme löytäneet uuden sekkitilin rekisteröimiseksi. Koska Chase ei ole vain verkkopankki, sinulla on myös pääsy heidän palveluihinsa yli 5100 paikkakunnalla eri puolilla maata, samoin kuin nämä muut suuret edut:

Esimerkiksi BestMark lähettää sekkejä kahdesti kuukaudessa ja maksu maksetaan yleensä kolme tai neljä viikkoa mysteerikaupan valmistuttua.

Heidän eniten ansaitsevat työntekijät tekevät keskimäärin noin 1215 dollaria kuukaudessa työskentelemällä vain osa-aikaisesti. Tämä on itse mainoskulutuksen lisäksi, joka ilmeisesti menee suoraan Facebookiin. Edellä mainittujen lisäksi, jotkut muut vinkit tulisi ottaa huomioon, jos haluat ansaita rahaa verkkotunnusten ostamiselle ja myymiselle. Minulla oli onni kerätä ansiot vain ujo 6-luvulta ja kaikki tämä viime kädessä auttoi minua maksamaan suuren osan opintolainoistani ja aloittamaan säästöjen kasvattamisen (vaatimaton verrattuna moniin ammattilaispelaajiin, mutta silti iso juttu minulle tuolloin). Milloin olet viimeksi käynyt kuntosalilla? Muista, ettei valokuvien ostamista voida taata. Sinun ei tarvitse vaivautua tulostamiseen, inventointiin, käsittelyyn tai lähettämiseen - PoD-sivusto hoitaa kaiken puolestasi. On erinomainen mahdollisuus, että sinulla on yksi tai useampia soittimia varastossa, joita ei ole käytetty vuosien ajan.

Rahan ansaitseminen verkossa nopeasti

Voit tehdä tämän myös verkkosivustoilla ja verkkotunnuksilla Flippa-nimisen sivuston kautta. Jos haluat rakentaa verkkokaupan, Shopify tekee siitä helpon. ”Suorittamalla nopean avainsanojen suunnittelijantarkistuksen orgaanisen haun määrästä voin nähdä, että pelkästään hakusanalla” retkeilyreput ”on haettu noin 5 500 kuukausittain.

Foodora

LIITTYVÄT: Nämä ovat 8 parhaiten palkitsevaa luottokorttia

Voit tehdä tämän eri tavoilla. Muutoin käytät rahaa asioihin, joita et tarvitse. Keskimäärin voit odottaa ansaitsevan 2 dollaria. 8 nopeaa ja helppoa tapaa ansaita rahaa kotoa, tässä tapauksessa sinun on luotava houkutteleva profiili, asetettava tuntihinta ja kilpailtava sitten muiden kanssa tehtävistä. Opettajaksi tulee sinun olla kelvollinen työskentelemään Yhdysvalloissa tai Kanadassa, sinulla on oltava yhden vuoden opetuskokemus (perinteinen koulutus tai mentorointi, ohjaus tai vaihtoehtoinen koulutus) ja kandidaatin tutkinto millä tahansa alalla. Hän blogeja ClubThriftyssä. UberEats on periaatteessa ruoanjakelujärjestelmä. Opi forex-kauppaa aloittelijoille, lopuksi, pieni suuntaus edustaa markkinoiden melua toissijaisessa trendissä, joka yleensä kestää alle 3 viikkoa. Rekisteröidy sivustoilla, kuten Clickworker ja The Smart Crowd, suorittaaksesi virtuaalisia töitä, kuten tietojen tutkimusta, tietojen syöttämistä, kääntämistä ja testaamista. Ota kaikki keräilyesineesi pois ja myy ne.

Tämä työ vie todennäköisesti varhain aamulla.

Psykologian suuntaus

Hanki Side-keikka

Tietenkin, sinulla on! Nautitko kirjoittamisesta? Tämä yritys tarjoaa paljon yhden haastattelut/projektit, jotka sopivat kaikille. Parasta siinä, että voit kopioida kaikki kappaleet ja elokuvat kannettavalle tietokoneellesi tai ulkoiselle kiintolevylle ennen niiden myyntiä.

Onko sinulla ylitöitä tarjoavaa työtä? Maksut suoritetaan PayPalin kautta. Ilmoittaudu kliinisiin lääketutkimuksiin. Keskimääräinen käynnistysaika: Voit aloittaa aloittamalla yksinkertaisesti ottamalla yhden huoneen ja rakentamalla koko talon maalaukseen. Lainaa ei makseta aloitusmaksuista, sakkoja lainan ennenaikaisesta maksamisesta eikä luotolle osumaa lainakoron tarkistamisessa. Ansaitse rahaa verkossa: sivustojen ja sovellusten maksaminen rahan ansaitsemiseksi. Sinun pitäisi pystyä löytämään täältä jotain, joka sopii sinulle ja taitoillesi. Turvotuksen aloittaminen on helppoa.

Jos heillä on hyvää musiikkia ja voit luoda houkuttelevia videoita heidän kappaleidensa ympärille, voit ansaita tasaista tuloa. Joskus sinua voidaan pyytää ottamaan kysely kaupassa ollessasi, toisinaan voit ottaa ne kotona. Yleensä etsit sitä vain parin tunnin välein, kävelet sitä ja syötät sitä tarvittaessa. Monet tavalliset ihmiset etsivät verkosta etsimällä tietokone- ja Internet-tietoja. Esimerkiksi, tällä hetkellä Chase Bank tarjoaa 200 dollaria käteistä sekkitilin avaamiseen ja sitten vielä 150 dollaria käteistä säästötilin avaamiseen. Päiväkaupan strategiat, jotka toimivat, koska jokaiseen kauppaan liittyy kauppahajonnan ja mahdollisesti jopa välittäjäpalkkioiden maksaminen, nämä kustannukset voivat todella lisätä ja vähentää kaupankäynnin liiketoiminnan yleistä kannattavuutta. Ota mukaan yrittäjä on tulessa Podcast, jonka isännöi John Lee Dumas. Rakastatko hyvitysten saamista?

Aloita Pudotuskuljetusyritys

Haluatko työskennellä kotoa? Täytä on lyhyt hakemus, joka selvittää, kutsutaanko sinut liittymään heidän alustaan. Tiedät, että voit vuokrata elokuvia vain 1 dollarilla.

Lahjoita plasma

Liity ilmaiseksi sivustolle, täytä profiili ja alkaa maksaa mielipiteesi.

Lähdeomaisuus Varakkaille Sijoittajille

(Se on #palkkio :) Minun pitäisi tietää. ZipRecruiter on yksi suurimmista työpaikoista maailmassa. Binaarinen optiorobotti (100% ilmainen optio-ohjelmisto), ensimmäisessä fsa: ssa säädettiin. Mutta voit saada erinomaisen kurssin siitä, kuinka se tapahtuu Steve Choun Luo kannattava verkkokauppa -ohjelman avulla. Verkkotalous on valtava, ja osallistumiseen tarvittavat investoinnit ovat useimmissa tapauksissa minimaaliset. Voit äänittää ääninäytteen myös potentiaalisille asiakkaille.

Kun olet kirjautunut, voit tarkastella heidän etätyötaulujaan kaikenlaisilla aloilla: Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista. Lisää jatkuvasti muuttuvat säännöt, jotka hakukoneen jättiläiset, kuten Google, asettavat, voivat tehdä tästä työstä erittäin haastavan. MTurkin kanssa sinun on oltava motivoitunutta, jos haluat ansaita paljon rahaa, koska pelin nimi on volyymi. Varmista, että olet tekemässä mitä pystyt kasvamaan, sitoutumaan ja saamaan tuloksia sillä välin. 60 ääntä tai videota minuutissa. Viime aikoina sovelluksista, kuten OfferUp, Poshmark ja Facebook Marketplace, on tullut suosittuja työkaluja myydäksesi ei-toivottuja tavaroitasi.

Pehmeä/paina vaatteita

Jos olet luova, voit harkita 99 mallin rekisteröintiä.

32 Parasta Uutta Pankkitilisi Tarjousta Ja Tarjousta - Lokakuu 2019

Missä olet erityisen hyvä - että muut ihmiset yleensä eivät ole? Decluttr - Decluttr on mielenkiintoinen palvelu, joka poistaa tuskan yksittäisten esineiden listaamisesta Ebayssa. Helpoin tapa tehdä tämä on Google AdSense, jonka avulla valitaan ja sijoitetaan mainoksia sinulle. 99 ja ansaitset 70% myynnistä.

Yhtiö käsittelee varaukset ja maksut, ja hänellä on miljoonan dollarin vakuutus, jos jotain tapahtuu takallesi avoimella tiellä. Voit saada tavaroita myöhemmin, jos et halua myydä, mutta sinulta veloitetaan korko. Ensinnäkin tarvitset verkkosivuston ja hosting-tilin. Jos olet bloggaaja, joka saa kunnollista liikennettä, voit ansaita rahaa liittymällä tytäryhtiöverkostoon. Työskentele kotona -työpaikat, bloggaaminen on edullinen ja helppo aloittaa. Kuinka ansaita rahaa kryptovaluutan louhinnassa ilman erikoislaitteiden kuluja, he haluavat vaikutusvallan / poliittisen vallan, joka tulee seuraamaan suurta kaivosoperaatiota. ”Turo on vertaisverkkoautojen jakamisen markkinat. Esimerkiksi UserTesting maksaa sinulle 10 dollaria PayPalin kautta jokaiselle suoritetun 20 minuutin testauskierroksen.

Jos haluat lisätietoja, teimme tyhjentävän arvion. Tämä oli yksi miellyttävimmistä töistä, joita minulla on ollut tutkijakoulun aikana. Tämä on hienoa kuluttajalle (sinulle), koska he kilpailevat jatkuvasti siitä, kuka voi tarjota parhaimman koron (houkutella uusia asiakkaita). Kuluttaisit alussa vähän enemmän (äänen tallennuslaitteisiin, äänitteiden esittäjien palkkaamiseen ja niin edelleen), mutta kun julkaisit äänikirjan maailmalle, se ansaitsee sinulle vuosienkin kuluttua. Heck, voit todennäköisesti löytää ilmaisen verkkoseminaarin siitä, kuinka voit luoda ensimmäisen verkkoseminaarisi, jos näytät tarpeeksi kovalta.

Neuvottele nykyisen työnantajasi kanssa
Käännä asiat Craigslistissä

Aloita rakentamalla salkku ja tavoittamalla sitten LinkedIn asiaankuuluvien yritysten vaikutuspiiriin vaikuttaviin yrityksiin nähdäksesi, kiinnostavatko he sinua joukkueen opettamisesta.

Viite

Wrapify - Kun kirjaudut Wrapify-palveluun, autosi peitetään jättiläisellä ilmoituksella ja ansaitset rahaa sen perusteella, kuinka kaukana ajat. Tutkimus on loistava paikka aloittaa työskentely verkossa. Osinkoosakkeet ovat yleensä yksi niistä.

Aloita käymällä muita kiinnostavia kursseja: Jos sinulla on alusta, on se sitten blogi tai valtava Instagram, jota seuraa, voit tehdä rahaa. Jokaisesta henkilöstä, johon viitat sovellukseen, saat vielä 10 dollaria.

Tule Mystery Shopperiksi

5 dollaria per nosto ja 2 dollaria.

Vuokraa Vauvavarusteesi.

Hanki kynä ja paperi. Saatat kuitenkin olla parempi onni. Tyypilliset lasinhoitopalveluiden lemmikkieläinten palkkahinnat ovat 8–16 dollaria tunnissa. Naapurini pese melkein kaikki korttelin autot kerran viikossa 10 dollarilla popista. Rakuten (10 dollarin bonus, jos kirjaudut sisään täällä) on hieno sovellus. Ehkä minimalistinen lähestymistapa on paras vaihtoehto.

Seuraavaksi, käytä Airbnb: tä isännöidäksesi omaa paikkaa tai oleskella toisessa maassa kuukausia. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka perustaa oma pelastus- ja kierrätysyrityksesi. Kuinka paljon seisokkeja sanoisit autosi olevan joka viikko matkustessasi, töissä, nukkumassa tai vain hengailla kotona?

Seuraatko Intohimoasi?

Kyselyt ovat nopeimpia tapoja ansaita rahaa verkossa. Ehkä sinun on aika aloittaa blogi. Varaa hetki puhuaksesi pomollesi kaikista voitoista, jotka olet saanut yritykselle tänä vuonna. Onko sinulla makuuhuone - tai kaksi?

Tämä tarkoittaa, että sinulla on useita tuloja eri lähteistä, kuten freelance-palveluiden, tytäryhtiö- ja passiivisten tulojen myyminen, sekä valmennus ja muut parittomat online-työpaikat. Tämä työsuunta tarjoaa joustavuutta riippumatta siitä, etsitkö freelance-graafisen suunnittelun keikkoja tai kokopäiväisiä (mutta kotiperusteisia) töitä, mikä tarkoittaa, että ansaintamahdollisuudet vaihtelevat myös ammattitaidosi ja saatavuuden mukaan. 10 parasta verkkokauppaa, vaikka E * TRADE (ETFC - Get Report) -tilit eivät ole aina ilmaisia, on olemassa joitain tarjouksia ja tilejä, joiden avulla sijoittajat voivat sijoittaa ilmaiseksi. Forex-kaaviokuvioiden lukeminen kuin ammattilainen, viivakaavio on alkeellisin muoto valuuttamarkkinoiden kartoittamiseen. Kustannusteollisuudessa oli aiemmin painava painatus, mutta nykyään voit suorittaa koko kirjan kirjoittamisen, julkaisemisen ja markkinoinnin verkossa. Muut henkilökohtaiset ja online-lähetyskaupat maksavat sinulle, kun tavarat myyvät tai kun he vastaanottavat ja tarkastavat tavarat. Rekisteröidy tänään ilmaiseksi 5 dollarin bonuksesta (vain nimi ja sähköpostiosoite)!